Zoals U op de homepage al heeft kunnen lezen, werk ik vanaf 2005 ook als nagelstyliste, ik heb de opleiding met diploma bij bio-sculpture gedaan. En werk natuurlijk ook met hun gel, maar ook met andere zoals U hieronder kunt lezen.
 

Verder werk ik met de LCN-gel die speciaal voor de schimmelnagel is ontwikkeld en sinds een half jaar ook met christrio-gel voor de handen en de christrio-gelacquer voor handen en voeten. Deze laatste is alleen voor de natuurlijke nagel bedoeld en hier kun je niet mee verlengen. Wel is de gelacquer er in verschillende tinten.

Sinds december 2008 werk ik met de nieuwe acryl-methode voor handen, voordeel hiervan is dat er niet veel vijl werk meer aan te pas komt en dit is beter voor de nagel, bovendien is acryl voor sommige beroepen sterker b.v kapper, horeca enz. en gel is niet voor iedereen geschikt.
 

Ook werk ik sinds september 2008 met een compleet vernieuwde gel namelijk de MANI-Q deze is alleen voor de natuurlijke nagel en versterkt uw eigen nagel, dit voorkomt breuk. Het prettige van deze gel is dat u hem zelf in de lengte mag vijlen, mits u hierna de nagel weer een laagje nagellak afsluit, dit houdt tevens in dat u niet perse elke 3/4 weken aan een opvulbeurt vast zit, u kunt het er gewoon aflaten groeien(leuk voor een feestje b.v)

Verlengen is mogelijk met tips of sjablonen, nailart kan op vele mogelijke manieren, maar één van de mooiste is met de desinergel van christrio waarin ik onlangs een masterclass heb gevolgd.
 
Ook voor bruidjes is er een speciaal progamma om er op dé dag!!!! er extra mooi uit te zien.
 
Verder is er een progamma in ontwikkeling speciaal voor nagelbijters, informeer er naar als u intresse heeft.

Nagelstyliste