Schimmelnagel

De schimmelnagel, (kalknagel)

Pedicurepraktijk Klok & Voetverzorging Atie Rijpma bestrijdt kalknagels met lasertherapie

Eerste pedicurepraktijk in Nederland met effectieve behandeling tegen schimmelnagels

Bij pedicurepraktijk Klok en Voetverzorging Atie Rijpma in Doorn is het vanaf vandaag mogelijk om schimmelnagels op een (nagenoeg) pijnloze manier effectief te laten behandelen met behulp van lasertherapie.

Twee tot vier procent van alle volwassenen krijgt een keer te maken met een schimmelnagelinfectie. Een dergelijke infectie kan optreden door een bezoek aan sauna, zwembaden, gymlokalen en gemeenschappelijke douches.
Schimmelinfecties dringen het nagelbed binnen via de buitenrand van de nagel. Dergelijke infecties kunnen erg pijnlijk zijn, kunnen problemen geven bij het lopen en zien er niet fraai uit. Een kalknagel is het gevolg van een schimmelinfectie die zich nestelt onder de huid bij de nagelwortel.

Tot op heden werden medicijnen voorgeschreven om de schimmelinfectie tegen te gaan, maar deze kunnen hevige bijwerkingen hebben. Een andere optie was om de schimmelnagels chirurgisch te laten verwijderen.

De oplossing
Met de revolutionaire Fox 1064, de schimmelnagellaser, kunnen schimmelnagelinfecties effectief behandeld worden. De laser warmt het nagelbed op tot een bepaalde temperatuur waardoor de schimmels vernietigd worden. De behandeling bestaat uit twee tot vier sessies.
De eerste twee sessies vinden om de vier weken plaats, na acht weken is er een controle om te zien of er eventueel nog 2 behandelingen nodig zijn.

Hoe werkt het?

Voor meer informatie, of voor het maken van een intake-afspraak kunt u contact opnemen met:

Pedicurepraktijk Klok & Voetverzorging Atie Rijpma
Gezondheidscentrum Het Oude Postkantoor
Dorpsstraat 23, Doorn
Pedicure Magda Klok: 06-200 86 397 of pedicureklok@kpnplanet.nl
Pedicure Atie Rijpma: 06- 513 74 678 of info@voetverzorging-atierijpma.nl