WELKOM OP DE WEBSITE VAN PEDICURE-MANICURE KLOK

 

Hallo even voorstellen,

Ik ben Magda Klok en sinds 1980 werkzaam als pedicure, ben aangesloten bij Pro-voet en in bezit van de diabetes aantekening.
U kunt bij mij voor vele voet problemen een afspraak maken. Zo kunt U uw mycose-nagel met een uurtje weer toonbaar maken doormiddel van een LCN-gelnagel of u kiest voor een gel in kleur die alle tien uw nagels voor lange tijd mooi in de open schoen laat uitkomen met of zonder nailart, of een french gel er zijn vele mogelijkheden.

Ook ingegroeide teennagels een veel voorkomend probleem, kan ik behandelen doormiddel van en nagelbeugel of door drukvrij te leggen is dit pijnlijke euvel snel te verhelpen. Likdoorns behandel ik met de trepaanfrais, zodat U het weghalen hiervan nauwelijks voelt. Ook voor mensen met veel eelt wat in de zomer voor problemen kan zorgen heb ik een prettige methode, ik werk namelijk met de omnicut dit is een apparaat dat ik op mijn machine kan aansluiten en daardoor veel eelt op een verantwoorde wijze zonder u te kunnen snijden kan weg halen (uw hak voelt weer heerlijk zacht aan). Maar ook voor een pedicure -spa kunt u bij mij terecht of na een pedicure behandeling een lekkere paraffine pakking.

Sinds 2005 ben ik ook werkzaam als nagelstyliste. Ik werk o.a. met Young-nails, een gel die flinterdun is, maar er net zo uitziet als gelakte nagels en de sterkte van gel heeft. De gel is in vele kleuren leverbaar, eventueel met bijpassende nagellak.

De mani-Q gel is een transparante gel ook van Young-Nails. Deze gel is bedoeld voor versteviging van de eigen nagel, deze kunt u gewoon lakken. Ook voor verlengingen kunt u bij mij terecht.

Voor het maken van een afspraak kunt u mij via de mail een bericht sturen evt. met telefoonnummer of U belt mij voor het maken op de beltijden die bij de openingstijden staan vermeld.

NIEUW: beauty musthave Caption nagellak / Let op: wijzigingen voor diabetes cliënten